HQ LEVEL - sigla

 

RO – 300571, Timişoara
Calea Stan Vidrighin, Nr. 14A, Etaj 1
Tel:   0740-227701

Fax : 0356-462518
office@hqlevel.ro
http://www.hqlevel.ro
 Supraveghere Video (CCTV)

Se stie din totdeauna ca o problema sau nenorocire nu vine niciodata singura. Si ca si cum nu ar fi de ajuns, criza economica care aduce nu doar somaj, saracie, neajunsuri si nemultumiri, ea creaza si o inevitabila crestere considerabila a infractionalitatii, facand infractionalitatea si mai periculoasa.

Talhariile, furturile, jafurile si chiar crima organizata sunt mult amplificate  intr-un context economic atat de instabil si precar. Saracia si lipsurile ducand  la cresterea numarului de infractori penru ca pe de o parte se vor imnulti cei care nu vad si nu gasesc o alternative, iar pe de alta parte "prazile" vor fi mai tentante datorita neancrederii in banci ceea ce pe multi ii va face sa isi pastreze banii si valorile acasa, astfel facandule mai vulnerabile si atractive ca niciodata.

De ce un sistem de supraveghere?

Un sistem de supraveghere video il putem considera ca pe un al treile ochii ce vegheaza tot timpul asupra  locuintei, copiilor si vecinilor, biroului, magazinului sau a casei de marcat, a angajatilor, clientilor, depozitului, etc, cu alte cuvinte asupra oricarei institutii sau spatiu ce necesita o supraveghere vizuala deosebita 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Pentu orice versiune de sistem de supraveghere, imaginile sunt disponibile pe internet  avand  posibilitatea monitorizarii fiecarei ore din zi si din noapte din orice colt al lumii.

Acum puteti sta mai linistiti la munca si in celelete treburi de zi cu zi, petru ca de acum el va veghea pentru dvs orice spatiu ce il doriti in siguranta, fiind foarte vigilent cu ochii sai ce pot vedea chiar si pe timp de noapte. El este sistemul de supraveghere video, iar ochii sai sunt camerele video. Puteti alege unul dintre kiturile preconfigurate ce contin de la 1 la 16 camere, ce pot fi atat de interior cat si de exterior dotate cu tunuri de infrarosu ce permit supravegherea in conditii optime a perimetrului dorit chiar si in conditii de luminozitate zero. Tinta dvs este alegerea tehnologiei de supraveghere video potrivita locatiei: locuinta, biroul, magazinul, etc destinat supravegherii:

 


Actualizat in : 11.05.2009 Ora : 9:12