HQ LEVEL - sigla

 

RO – 300571, Timişoara
Calea Stan Vidrighin, Nr. 14A, Etaj 1
Tel:   0740-227701

Fax : 0356-462518
office@hqlevel.ro
http://www.hqlevel.ro
 Sisteme de Securitate

Un sistem de control al pericolelor este proiectat pentru a face fata unor situatii diferite de pericol la care este expusa, inevitabil, orice cladire, respectiv, orice activitate specifica, desfasurata în cadrul ei. Cu alte cuvinte, sistemele de control pericol, nu sunt productive, ele având sarcina de a crea preconditiile de functionare fiabila a obiectivului protejat. De calitatea unui astfel de sistem depinde, de multe ori, însasi existenta cladirii respective, viata persoanelor, integritatea bunurilor din ea si desfasurarea activitatii.

Sistemele de alarmare permit detectia si semnalizarea tentativelor de patrundere in anumite zone delimitate (interior, exterior, perimetru). Obiectivele complexe pot fi impartite in zone de monitorizare, ce pot fi administrate independent. Pentru atingerea unui nivel de securitate ridicat, sistemele de detectie a efractiei pot fi integrate cu sisteme de control al accesului si CCTV.

Sistemele electronice de protectie la efractie sunt gandite pentru a proteja caile prin care un infractor poate patrunde intr-o cladire si sustrage obiecte de valoare. Modul in care va fi detectata prezenta infractorului se face in functie de elementul protejat. Astfel intrarile prin usile de acces ale cladirii vor fi sesizate prin senzori magnetici, patrunderea prin spargerea unui geam va fi detectata de senzorii de geam spart iar miscarea in interiorul spatiului protejat va fi sesizata de catre detectoarele de prezenta.

Functiile sistemului de alarmare antiefractie:

Tehnologia unui sistem de securitate este bazata pe conceptul inteligentei distribuite, prin care mai multe subsisteme (senzori) sunt conectati, printr-o retea, la sistemul terminal (unitatea centrala de alarma).

Dispozitive ce compun un sistem antiefractie:

Sistemele de Alarma pot fi impartite in trei mari categori:

logo dsclogo bentellogo commaxlogo surg-ardlogo atsumilogo avs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru consultanta gratuita sau cotatie de pret, va rugam folositi formularul de contact.


Actualizat in : 14.12.2009 Ora : 10:48