HQ LEVEL - sigla

 

RO – 300571, Timişoara
Calea Stan Vidrighin, Nr. 14A, Etaj 1
Tel:   0740-227701

Fax : 0356-462518
office@hqlevel.ro
http://www.hqlevel.ro
 Servicii Frigotehnice

servicii frigotehnice

In zilele de vara, cand caldura devine insuportabila, aerul conditionat devine o necesitate. atat pentru confortul cat si pentru randamentul nostru. Acasa, la servici sau in masina, ne salveaza de momente neplacute si chiar de problemele medicale cauzate de caldura excesiva.

Conform ultimelor studii, intretinerea necorespunzatoare a aparatelor de aer conditionat poate polua aerul din casa de pana la 10 ori mai mult decat este aerul de afara. Se stie ca cele mai multe cauze ale infectiilor respiratorii si a alergiilor sunt praful si alergenii, care intr-un aparat de aer conditionat neingrijit traiesc intr-un mediu optim pentru a se dezvolta.

Achizitia aparatului de aer conditionat este primul si cel mai simplu pas. Cel de-al doilea pas, instalarea aparatului, poate deveni un calvar. Fie magazinul nu ofera instalarea, fie echipele de montaj sunt foarte ocupate si trebuie sa asteptati, uneori mai mult de 10 de zile.

instalari aer conditionat service aer conditionat

Suntem distribuitori si instalatori autorizati pentru urmatoarele brand-uri:

airkool Daikin Daewoo Samsung Ferroli Fuji Electric
Fujitsu General Mastercool Panasonic LG Sanyo
Whirlpool Ariston Americool

   

Î: De ce să ne alegeţi pe noi?

R: Pentru că:
- Răspundem prompt oricărei solicitări
- Pe perioada verii asigurăm instalări: de la ora 8 la 21 în fiecare zi de luni până sambată
- Instalăm orice model de aparat de aer condiționat
- La instalarea aparatului se folosesc numai materiale de cea mai buna calitate, echipele noastre fiind  dotate  cu toate  sculele   necesare  (bormașini  profesionale  BOSCH,  pompe de vid REFCO, manometre, vacuumetre digitale, truse de berclu, butelii de freon, dispozitiv de tăiat țeava, etc.)
- Punerea  în  funcțiune a aparatului  se va face numai după vidarea traseului frigorific şi a verificării atente a acestuia, folosind pompe de vacuum.
- Instalarea  se  va face respectând legislația  în  domeniu (nu  se  vor perfora grinzi sau stâlpi  de beton şi nu se  vor executa  lucrări care pun în  pericol rezistenţa clădirii sau siguranța membrilor echipei de instalare)
- Echipele noastre efectuează proba de funcționare şi explică principalele facilitați ale aparatului

Observaţii:
- Montajele care necesită folosirea schelelor, scărilor în trei trepte sau alpiniștilor nu fac obiectul instalării standard
- Unitatea  exterioară se fixează pe  peretele exterior cât  mai  aproape   de  unitatea interioară şi numai  intr-un  loc  accesibil  pentru   montare  şi   intervenții (imediat sub fereastra, în  locuri în care sa nu  fie periclitată integritatea instalatorului, şi să nu existe pericol de accidentare)


Actualizat in : 04.03.2010 Ora : 18:59