HQ LEVEL - sigla

 

RO – 300571, Timişoara
Calea Stan Vidrighin, Nr. 14A, Etaj 1
Tel:   0740-227701

Fax : 0356-462518
office@hqlevel.ro
http://www.hqlevel.ro
 Externalizare IT

Externalizarea departamentului informatic propusa de compania HQ LEVEL include servicii de proiectare, asistenta tehnica, mentenanta si administrare pentru intreaga infrastructura IT, de la statii de lucru si periferice pana la servere si echipamente de stocare de tip enterprise.

Tehnologiile in IT evolueaza si in multe cazuri serverele unei companii nu sunt configurate pentru a oferi maximul de exploatare a retelei. Reteaua dumneavoastra poate fi structurata pe nivele de acces, poate realiza un backup periodic automat pentru a preveni pierderea datelor, poate fi securizata pentru a preveni interventiile externe.grafic eficienta externalizare

De ce sa optati pentru externalizare?
Va oferim un motiv puternic si anume: Externalizarea IT este mai avantajoasa atat din punct de vedere calitativ, cat si din punct de vedere financiar decat un departament IT propriu.

1. Din punct de vedere al calitatii.
Un singur angajat, oricat de bine pregatit ar fi, nu poate fi specialist in tot ce inseamna IT-ul. In schimb, o firma specializata are oameni certificati si calificati pentru toate aspectele din acest domeniu, dumneavoastra practic sunteti servit cu un personal tehnic de calitate.

2. Din punct de vedere al cheltuielilor.
Un angajat al departamentului informatic genereaza costuri de aproximativ 2000 RON (un salariu acceptabil plus taxe la stat), la care se adauga asigurarea conditiilor de lucru, teambuilding-uri si alte bonusuri.

Spre exemplu, pentru o firma cu 15 calculatoare plus server, periferice si elemente de retelistica ati avea nevoie de un abonament situat undeva in jurul sumei de 600 RON, o suma de aproximativ 3 ori mai mica si integral deductibila TVA. Diferenta de bani o puteti reinvesti in echipamente mai performante, sau sa va sprijiniti investitiile din alte departamente.

Externalizare IT pentru un sistem informatic presupune 3 etape:

Pasul 1 Instalarea reţelei de calculatoare:
Pasul 2 Administrarea retelei de calculatoare:
Pasul 3 Modificarea, extinderea şi optimizarea reţelei/sistemului  informatic

Abonamentele noastre se pot personaliza astfel incat sa se portiveasca perfect nevoilor dumneavoastra, pentru ca nu vrem sa va vindem servicii inutile si nici sa platiti ceea ce nu aveti nevoie.
Scopul nostru este sa va ajutam sa va canalizati toate resursele umane pentru dezvoltarea afacerii proprii, fara a mai avea grija calculatoarelor si retelei informatice cu tot ceea ce tine de ea.


Actualizat in : 04.01.2010 Ora : 13:16