Ce este Revolut și cum îl poți folosi prin Apple Pay

19/11/2019

]Probabil ați auzit deja de Revolut. În caz contrar vă invităm să citiți acest articol, în care vom explica ce este și cum îl poți utiliza.

Cu peste 3 milioane de utilizatori în toată lumea, și peste 150.000 în România, Revolut este o aplicație de tip fintech care acționează în domeniul financiar și oferă soluții care de regulă nu sunt oferite de către bănci sau alte instituții financiar-bancare.

Revolut permite utilizatorilor să deschidă un cont curent în aplicaţie în doar câteva minute, să efectueze transferuri gratuite, să utilizeze până la 25 de monede în aplicaţie folosind cursul de schimb real (interbancar), şi să cheltuie bani în întreaga lume, în 130 de monede, fără taxe sau comisioane ascunse, folosind un card contactless VISA sau MasterCard.

Utilizatorii pot alege să folosească numai un card virtual şi să facă plăţi online. Compania oferă, de asemenea, şi un card fizic.  Cardul se poate  comanda direct din aplicaţie și costă 27 de lei.  Timpul de livrare diferă în funcţie de tipul de card ales (între 3 şi 7 zile). 

Cum poți obține Revolut ?

Aplicația mobilă Revolut este disponibilă atât în Google Play , cât și în App Store.  Mai departe îți vor fi solicitate următoarele date personale:

 • țara de origine
 • numărul de telefon
 • o parolă ( după crearea parolei veți primi un SMS cu cod pentru verificare)
 • nume
 • data nașterii
 • adresă & cod poștal

Pentru a începe să folosiți  Revolut trebuie să alimentați în prealabil contul cu suma de 50 RON.

Ce tip de card Revolut poți alege?

Poți alege între 3 modele de carduri: Standard, Premium și Metal. Mai jos vă prezentăm pe larg caracteristicile fiecăruia:

Cardul Standard

 • este gratuit
 • retrageri de la ATM-uri folosind cardul fizic, de maxim 800 lei pe lună fără comision (dacă suma este depășită va fi perceput un comision de 2% din suma cu care este depășită limita)
 • curs interbancar pentru conversie monetară, cu schimburi valutare în valoare de maxim 20.000 lei pe lună (dacă valoarea maximă este depășită va fi perceput un comision de 0.5% din suma cu care este depășită limita)
 • acces la card virtual

Cardul Premium

 • costă 30 RON/lună
 • retrageri de la ATM-uri de maxim 1600 lei pe lună ( apoi se percepe un comision de 2%)
 • carduri Premium fizice, cu multiple tipuri diferite de design din care poți alege
 • acces la 5 criptomonede

Cardul Metal

 • costă 55 RON/lună
 • retrageri de la ATM-uri de maxim 2400 lei pe lună( apoi se percepe un comision de 2%)
 • generează până la 5 carduri virtuale, gratuit, pe lună
 • carduri Premium fizice, cu multiple tipuri diferite de design din care poți alege
 • acces la 5 criptomonede

Ce avantaje are cardul Revolut ?

 1. Este util atunci când călătorești în străinătate. Poți alimenta cardul Revolut din cardul tău curent și beneficiezi de un curs mai bun decât la băncile clasice.
 2. Poți să îți analizezi/administrezi cheltuielile mult mai ușor. Revolut împarte toate tranzacțiile pe categorii (shopping, restaurante, etc) .
 3. Poți transfera bani instant către alți utilizatori Revolut. 
 4. Poți împărți nota de plată cu alte persoane.
 5. Vaults (Seifuri)– Folosind Revolut, îți poți planifica economiile, rotunjind fiecare tranzacție pe care tu o faci. Mai bine spus, funcția Vaults rotunjește fiecare tranzacție făcutăi, iar diferența e pusă într-un loc separat, unde poți strânge bani.
 6. Aplicație mobilă ușor de utilizat. Direct din aplicația Revolut, poți vedea cardul, codul cardului, CVV-ul precum și data expirării. De asemenea poți schimba setările de securitate: poți seta un cod PIN, Face ID sau Touch ID pentru deblocarea aplicației , poți bloca cardul, poți bloca efectuarea plăților contactless sau în afara țării.

Poți folosi Revolut în Apple Pay ?

Da, poți folosi Revolut în Apple Pay. Apple Pay este un serviciu de plată mobilă și portofel digital realizat de Apple, care este conceput astfel încât să permită utilizatorilor să efectueze plăți  în aplicațiile iOS și pe web, acceptând device-uri precum iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13571″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Dacă te temi de siguranța datelor tale, află că pentru cei de la Apple, siguranța și datele private sunt importante. Atât de importante încât numele cardului și datele acestuia nu vor fi stocate pe device-ul tău și nici pe serverele Apple. Fiecărui utilizator îi este atribuit un număr unic criptat (Device Account Number), fiecare tranzacție având un cod emis în mod dinamic la fiecare efectuare a plăților.

După ce au fost citite datele cardului, introduci codul CVV aferent și vei primi un SMS de confirmare.

Suntem aici. Contacteaza-ne.

Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
Timisoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 8:00-17:00

Bucuresti
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 8:00-17:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/top.png