Supraveghere video

Talhariile, jafurile si chiar crima organizata sunt mult amplificate intr-un context economic atat de instabil si precar. Saracia si lipsurile ducand la cresterea numarului de infractori pentru ca pe de o parte se vor inmulti cei care nu vad si nu gasesc o alternativa, iar pe de alta parte “prazile” vor fi mai tentante datorita neincrederii in banci ceea ce pe multi ii va face sa isi pastreze banii si valorile acasa, astfel facandu-le mai vulnerabile si atractive ca niciodata.

De ce un sistem de supraveghere?

Un sistem de supraveghere video il putem considera ca pe un al treilea ochii ce vegheaza tot timpul asupra locuintei, copiilor si vecinilor, biroului, magazinului sau a casei de marcat, a angajatilor, clientilor, depozitului, etc. cu alte cuvinte, asupra oricarei institutii sau spatiu ce necesita o supraveghere vizuala deosebita 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Pentu orice versiune de sistem de supraveghere, imaginile sunt disponibile pe internet  avand  posibilitatea monitorizarii fiecarei ore din zi si din noapte din orice colt al lumii.

Acum puteti sta mai linistiti la munca si in celelete treburi de zi cu zi, petru ca de acum el va veghea pentru dvs orice spatiu ce il doriti in siguranta, fiind foarte vigilent cu ochii sai ce pot vedea chiar si pe timp de noapte. El este sistemul de supraveghere video, iar ochii sai sunt camerele video. Puteti alege unul dintre kiturile preconfigurate ce contin de la 1 la 16 camere, ce pot fi atat de interior cat si de exterior dotate cu tunuri de infrarosu ce permit supravegherea in conditii optime a perimetrului dorit chiar si in conditii de luminozitate zero. Tinta dvs este alegerea tehnologiei de supraveghere video potrivita locatiei: locuinta, biroul, magazinul, etc destinat supravegherii:

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/04/cctv.jpeg
  • Supraveghere video cu DVR
  • Supraveghere video cu DVR
  • Supraveghere video cu DVR

Un DVR este construit special pentru inregistrare video. Aceste unitati sunt dedicate pentru indeplinirea unei singure functii, inregistrarea video. Functioneaza pe baza unui soft intern, iar procesarea video este exclusiv indeplinita hardware. Datorita acestui lucru calitatea vizionarii live precum si a inregistrarilor sunt deosebite. Pentru vizionarea inregistrarii este folosit un televizor obisnui, un monitor analogic CCTV sau un monitor PC CRT sau LCD.

Calitatea inregistrarilor video sunt apropiate sau mai bune decat a sistemelor de supraveghere video pc based.

Schema de principiu:

Cateva caracteristici :

640×480 High Res Recording

Live Video Viewing

Remote Access via Internet

Motion Recording

Automatic Schedules

Multiple Audio Recording

PTZ Control

Alarm Monitoring

Email Paging

Password Protection

Acest sistem salveaza spatiu, reduce costurile, elimina complet necesitatea unui calculator. Aceste DVR-uri sunt operate prin butoanele, telecomanda sau mouse. 

Avantaje :

Rezolutie mare de inregistrare

Vizionare live fara delay

Poate fi programat cu o telecomanda

Nu necesita mentenanta

Salveaza spatiu

Dezavantaje:

Nu poate fi extins

Supravghere video cu calculator

Un sistem de supraveghere video bazat pe pc presupune existenta unei placi de captura si a unui software ce face posibila folosirea acesteia.  Aceste sisteme sunt considerate cele mai bune pentru asa zisa “home-use”. Calitatea capturii video este de departe net superioara celei dintr-un sistem de supraveghere analog. Placile de captura sunt disponibile in variante ce suporta 4, 8, 16 si 32 camere de supraveghere. Ele sunt operate si programate cu ajutorul mouselui si a tastaturii.

Semnalul video este inregistrat pe harddisk. Rata buna de compresie permite stocarea unor cantitati uriase de informatii. Spre exemplu un sistem dotat cu 4 camere de supraveghere in regim de inregistrare continuu permite stocarea pe 30 de zile pe un harddisk de numai 160G.

Aceste sisteme sunt in asa fel facute incat nu necesita nici o interventie programata. Ele vor inregistra pe harddisk pana la o anumita limita din capacitatea acestuia(poate fi fixata manual) dupa care vor sterge automat cea mai veche inregistrare si vor continua inregistrarea. O inregistrare video poate fi vazuta direct pe calculator sau poate fi scrisa pe un cd.

Schema de principiu:

Avantaje :

Rezolutie mare a inregistrarilor (640×480)

Usor de folosit si flexibil

Timp scurt pentru vizionarea unei inregistrari

Stocheaza cantitati mult mai mari de informatie decat un sistem de supraveghere analog

Nu necesita mentenanta sau foarte putina

Poate fi accesat de oriunde din lume

Dezavantaje :

Necesita unele cunostinte de operare PC

Supraveghere video cu Camere IP 

Sistemul complet digital este sistemul din generatia a patra si cem mai performant, bazat pe tehnologii de retea si pe protocolul TCP/IP. In acest tip de sistem conversia analog/digitala se face la nivelul camerei, « semnalul« de iesire din camera fiind, de fapt, un stream de date, un sir de pachete IP. In acest moment se poate vorbi de “matricea virtuala”, acelasi stream de date fiind transmis catre mai multe destinatii in acelasi timp sau succesiv, afisat, inregistrat, vizualizat, exportat. Practic reteau devine « matricea virtuala«.

Schema de principiu:

Avantaje :

Cost redus al sistemului, cablarii si instalarii chiar si in spatii extinse

Sistemul nu necesita multe componente

Flexibilitatea mare a formatului imaginii

Extensibiliatea infrastructurii retelei

Inalta functionalitate

Potentiale dezavantaje :

Cost initial ridicat al unei camere

Putine optiuni ale manufacturii

Lipsa standardelor

Cerintele unei benzi de frecventa ale retelei

Bariere tehnice

Suntem aici. Contacteaza-ne.

Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
Timisoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 8:00-17:00

Bucuresti
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 8:00-17:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/top.png