Punere in functiune si revizie chillere

Chillerele sunt sisteme care asigură răcirea apei în sistemele HVAC pentru spații interioare sau în procese industriale și sunt caracterizate prin eficiență energetică, funcționare silențioasă, versatilitate și simplitate în utilizare și întreținere. Chillerele elimină căldura dintr-un mediu sau din aer și o transferă în altul.

Pentru a vă asigura că veți alege cea mai bună opțiune, apelați la serviciile specialiștilor din cadrul firmei noastre care vă vor ghida în alegerea chillerului potrivit nevoilor dumneavoastră.

Prin intermediul unui circuit frigorific, chillerele răcesc apa care este folosită la funcționarea sistemelor de răcire a aerului pentru orice tip de clădire. Dacă sunt folosite împreună cu ventiloconvectoarele ele pot îmbunătăți aerul din spații precum birouri, spitale, hoteluri sau locuințe.

Chillere răcite cu aer sunt cele mai căutate pe piață datorită eficienței și zgomotului foarte redus în funcționare.  Chillere răcite cu apă sunt folosite în spații industriale sau comerciale și produc apa caldă, dar și rece. Ele pot fi intrebuințate atît pentru răcire, cât și pentru încălzire.

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/04/undraw_apartment_rent_o0ut.png

Suntem aici. Contactează-ne.

Ne puteti găsi la sediile noastre din Timișoara și București, sau ne puteți contacta pe e-mail sau telefonic.
Timișoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 9:00-18:00

București
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 9:00-18:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/top.png