Punere in functiune si revizie chillere

Chillerele sunt sisteme care asigura racirea apei in sistemele HVAC pentru spatii interioare sau in procese industriale si sunt caracterizate prin eficienta energetica, functionare silentioasa, versatilitate și simplitate in utilizare si intrentinere. Chillerele elimină caldura dintr-un mediu sau din aer si o transfera in altul.

Pentru a va asigura ca veti alege cea mai buna optiune, apelati la serviciile specialistilor din cadrul firmei noastre care va vor ghida in alegerea chillerului potrivit nevoilor dumneavoastra.

Prin intermediul unui circuit frigorific, chillerele racesc apa care este folosita la functionarea sistemelor de racire a aerului pentru orice tip de cladire. Daca sunt folosite impreuna cu ventilo-convectoarele, ele pot imbunatati aerul din spatii precum birouri, spitale, hoteluri sau locuinte.

Chillere racite cu aer sunt cele mai cautate pe piata datorita eficientei si zgomotului foarte redus in functionare. Chillere racite cu apa sunt folosite in spatii industriale sau comerciale si produc apa calda, dar și rece. Ele pot fi intrebuintate atat pentru racire, cat si pentru incalzire.

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/04/undraw_apartment_rent_o0ut.png

Suntem aici. Contacteaza-ne.

Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
Timisoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 8:00-17:00

Bucuresti
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 8:00-17:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/top.png