Identitate

Cine suntem noi?

Angajatul loial, cu un salariu minim, fără concediu, neobosit în realizarea sarcinilor sale, inventiv şi hotărât să te ajute să-ţi pui planurile în aplicare. Punctual şi riguros. Prietenul şi sfătuitorul tău. Oamenii pe care te poţi baza, partenerul tău de încredere!

Prin oferirea de servicii integrate de consultanţă, proiectare, furnizare, implementare şi mentenanţă în domeniul sistemelor informatice, dezvoltarea e-comunicarii (web, email), HQ LEVEL işi propune să încheie cu fiecare client un parteneriat în care să primeze perfecta înţelegere a nevoilor reale ale acestuia, astfel încât companiile partenere să-şi menţină focusul în domeniul lor de activitate iar serviciile furnizate de HQ LEVEL să contribuie la creşterea productivităţii şi eficienţei.

Ce veți găsi la noi ?

La noi nu veti gasi cele mai ieftine solutii, dar veti gasi cele mai ieftine solutii bune pentru ca noi stim ca cel mai important lucru intr-un mediu de business este sa te poti baza pe lucruri cu functionare certa, durabile si eficiente. Consideram ca infrastructura IT a unei firme este temelia pe care isi desfasoara activitatea celalalte departamente.

Ceea ce veti gasi in schimb la noi sunt solutii eficiente, orientate pe segmentul de business.

Expertiza noastră ?

Service calculatoare, software, hardware, consultanţă IT, configurare, proiectare şi mentenanţă servere şi retele, configurare e-mail, antivirus, antispam, file sharing, securitatea informaţiei, SEO, web design/development, promovare, training.

Segmentul de piata vizat de catre HQ LEVEL: Macrointreprinderi, IMM-uri, Institutii de stat. Principalul obiect de activitate este intretinerea, proiectarea si realizarea de cablari structurate de date, voce si televiziune.

HQ LEVEL, ofera servicii de hosting (web/email), design si comercializeaza o gamã larga de produse: de la echipamente active si pasive de retea, consumabile, periferice, componente si accesorii PC pana la sisteme de calcul, echipamente portabile, servere si centrale telefonice performate.

Activitatea noastră

Activitatea noastră

Activitatea noastră este axată în cea mai mare parte pe prestarea de servicii de service și mentenanță pe bază de contract, outsourcing IT pentru clienții din segmentul business to business (B2B).

Misiunea noastră

Asistăm companiile mici şi mijlocii, din diverse domenii de activitate, în procesele de eficientizare a activităţii de dezvoltare a afacerii prin identificarea şi adresarea nevoilor din sfera tehnologiei informaţiei şi a comunicării.

Valorile noastre

Atitudine orientată către client. Parteneriate de calitate. Perfecta înţelegere a nevoilor partenerilor de afaceri. Calitate, eficienţă şi valoare adaugată. Echipă profesionistă şi motivată.

Viziunea noastră

Viziunea noastră ne obligă să ne facem cunoscuti mai ales prin recunoștiința pe care o au clienții față de noi. Pe termen lung HQ Level își propune să contribuie în mod seminficativ la dezvoltarea partenerilor săi strategici.

Suntem aici. Contactează-ne.

Ne puteti găsi la sediile noastre din Timișoara și București, sau ne puteți contacta pe e-mail sau telefonic.
Timișoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 9:00-18:00

București
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 9:00-18:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/top.png