Identitate

Cine suntem noi?

Angajatul loial, cu un salariu minim, fara concediu, neobosit in realizarea sarcinilor sale, inventiv si hotarat sa te ajute sa-ti pui planurile in aplicare. Punctual si riguros. Prietenul si sfatuitorul tau. Oamenii pe care te poti baza, partenerul tau de incredere!

Prin oferirea de servicii integrate de consultanta, proiectare, furnizare, implementare si mentenanta in domeniul sistemelor informatice, dezvoltarea e-comunicarii (web, email), HQ LEVEL isi propune sa incheie cu fiecare client un parteneriat in care sa primeze perfecta intelegere a nevoilor reale ale acestuia, astfel incat companiile partenere sa-si mentina focusul in domeniul lor de activitate iar serviciile furnizate de HQ LEVEL sa contribuie la cresterea productivitatii si eficientei.

Ce veti gasi la noi ?

La noi nu veti gasi cele mai ieftine solutii, dar veti gasi cele mai ieftine solutii bune pentru ca noi stim ca cel mai important lucru intr-un mediu de business este sa te poti baza pe lucruri cu functionare certa, durabile si eficiente. Consideram ca infrastructura IT a unei firme este temelia pe care isi desfasoara activitatea celalalte departamente.

Ceea ce veti gasi in schimb la noi sunt solutii eficiente, orientate pe segmentul de business.

Expertiza noastra?

Service calculatoare, software, hardware, consultanta IT, configurare, proiectare si mentenanta servere si retele, configurare e-mail, antivirus, antispam, file sharing, securitatea informatiei, SEO, web design/development, promovare, training.

Segmentul de piata vizat de catre HQ LEVEL: Macrointreprinderi, IMM-uri, Institutii de stat. Principalul obiect de activitate este intretinerea, proiectarea si realizarea de cablari structurate de date, voce si televiziune.

HQ LEVEL, ofera servicii de hosting (web/email), design si comercializeaza o gama larga de produse: de la echipamente active si pasive de retea, consumabile, periferice, componente si accesorii PC pana la sisteme de calcul, echipamente portabile, servere si centrale telefonice performate.

Activitatea noastra

Activitatea noastra

Activitatea noastra este axata in cea mai mare parte pe prestarea de servicii de service si mentenanta pe baza de contract, outsourcing IT pentru clientii din segmentul business to business (B2B).

Misiunea noastra

Asistam companiile mici si mijlocii, din diverse domenii de activitate, in procesele de eficientizare a activitatii de dezvoltare a afacerii prin identificarea si adresarea nevoilor din sfera tehnologiei informatiei si a comunicarii.

Valorile noastre

Atitudine orientata catre client. Parteneriate de calitate. Perfecta intelegere a nevoilor partenerilor de afaceri. Calitate, eficienta si valoare adaugata. Echipa profesionista si motivata.

Viziunea noastra

Viziunea noastra ne obliga sa ne facem cunoscuti mai ales prin recunostiinta pe care o au clientii fata de noi. Pe termen lung HQ Level isi propune sa contribuie in mod seminficativ la dezvoltarea partenerilor sai strategici.

Suntem aici. Contacteaza-ne.

Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
Timisoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 8:00-17:00

Bucuresti
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 8:00-17:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/top.png