Experienta de peste 10 ani in livrare de servicii IT si HVAC

HQ LEVEL BUSINESS SERVICES se impune pe piata de servicii IT si HVAC prin calitatea, seriozitatea si punctualitatea in prestarea serviciilor, tinand cont in mod constant de necesitatile clientului si incadrarea in bugetul pus la dispozitie.

Echipa motivata

HQ LEVEL a inteles ca cel mai important element dintr-un business este echipa ce-l fundamenteaza. De aceea recunoastem si apreciem valoarea oamenilor.

Parteneriate de calitate

Atitudine orientata catre client. Parteneriate de calitate. Perfecta intelegere a nevoilor partenerilor de afaceri. Calitate, eficienta si valoare adaugata.

Viziunea noastra

Viziunea noastra ne obliga sa ne facem cunoscuti mai ales prin recunostiinta pe care o au clientii fata de noi.

Activitatea noastra

Activitatea noastra este axata in cea mai mare parte pe prestarea de servicii de service si outsourcing IT pentru clientii din segmentul business to business (B2B).

Calitate inainte de toate !

Activitatea noastra este axata in cea mai mare parte pe prestarea de servicii de service si mentenanta pe baza de contract, si outsourcing IT pentru clientii din segmentul business to business (B2B).

Aria de acoperire a serviciilor oferite de compania noastra este Regiunea de Vest, cu operare din Timisoara sau regiune (Timis, Arad, Bihor, Cluj, Hunedoara, Alba, Mures, Caras, Mehedinti, Gorj, Dolj, Valcea, etc.) si Regiunea de Est, cu operare din Bucuresti sau regiune (Bucuresti, Ilfov, Arges, Teleorman, Brasov, Prahova, Constanta, Iasi, Suceava, etc.) .

Segmentul de piata vizat de catre HQ LEVEL: Macrointreprinderi, IMM‐uri, Institutii de stat. Asistam companiile mici si mijlocii, din diverse domenii de activitate, in procesele de eficientizare a activitatii de dezvoltare a afacerii prin identificarea si adresarea nevoilor din sfera tehnologiei informatiei si a comunicarii.

HQ LEVEL, ofera servicii de hosting (web/email), design si comercializeaza o gama larga de produse: de la echipamente active si pasive de retea, consumabile, periferice, componente si accesorii PC pana la sisteme de calcul, echipamente portabile, servere si centrale telefonice performante.

Prin oferirea de servicii integrate de consultanta, proiectare, furnizare, implementare si mentenanta in domeniul sistemelor informatice, dezvoltarea e-comunicarii (web, email), HQ LEVEL isi propune sa incheie cu fiecare client un parteneriat in care sa primeze perfecta intelegere a nevoilor reale ale acestuia, astfel incat companiile partenere sa-si mentina focusul în domeniul lor de activitate iar serviciile furnizate de HQ LEVEL sa contribuie la cresterea productivitatii si eficientei.

La noi nu veti gasi cele mai ieftine solutii, dar veti gasi cele mai ieftine solutii bune pentru ca noi stim ca cel mai important lucru intr-un mediu de business este sa te poti baza pe lucruri cu functionare certa, durabile si eficiente. Consideram ca infrastructura IT a unei firme este temelia pe care isi desfasoara activitatea celalalte departamente.

Ceea ce veti gasi in schimb la noi sunt solutii eficiente, orientate pe segmentul de business.

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/04/undraw_business_deal_cpi9.png

2007

Octombrie 2007

Infiintarea companiei

Cu un background in furnizarea de servicii IT, Florin Ioga pune bazele companiei HQ LEVEL si incheie primul contract de externalizare IT.

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/poza-companie.jpg

Decembrie 2007

Prima masina a companiei HQ LEVEL

Era momentul sa fim mobili. Prima investitie a fost un Renault Clio din 1996.

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/clio.jpg

2008

Iulie 2008

Creare departament HVAC

Investim in echipamente necesare pentru inceperea activitatilor de instalare si service echipamente aer conditionat, ne marim echipa la 3 oameni si incepem si activitatea HVAC.

2009

Ianuarie 2009

Configurarea serverelor de hosting

Configuram primele noastre servere de hosting si incepem si furnizarea serviciilor profesionale de web hosting, grafica si web design

2012

Iunie 2012

Certificari si parteneriate strategice

Incheiem parteneriate si obtinem certificari HP, Bitdefender, TP-Link, Dell, etc.

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/partner-collage-768x768.jpg

2013

Februarie 2013

Marirea paletei de servicii

Acumulam tot mai multa experienta in integrarea de servicii si solutii, diversificam activitatea si in domeniile: securitate IT, solutii compleze de afisare publica, etc.

2014

Februarie 2014

Implementam standarde de calitate si management

Este timpul sa facem certificarile pentru standardele ISO 9001, 14001, 18001, 27001.

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/iso-collage-scaled-e1588599136383-768x299.jpg

2015

Februarie 2015

Rebranding HQ LEVEL BUSINESS SERVICES

In acest moment am regandit organizarea companiei, am impartit eficient atributiile de munca pe departamente. Am marit flota auto si numarul de angajati.

Iunie 2015

Finalizare rebranding

Finalizam rebrandingul, ne mutam activitatea intr-un spatiu modern si mai bine organizat.

2016

Aprilie 2016

Certificari AGFR

Ne-am aliniat la standardele AGFR pentru lucrul cu freoni prin specializare si certificare a personalului si a companiei HQ LEVEL BUSINESS SERVICES.

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2019/03/sigla-1.jpg

2019

Aprilie 2019

Cresterea activatii economice

Continuam sa ne perfectionam, dezvoltam departamentele de Sales si Marketing, numaram peste 10 angajati organizati pe departamente.

Decembrie 2019

Asociere CCIAT

In decembrie 2019, ne-am asociat Camerei de Comert Industrie si Agricultura Timis (CCIAT), activitatea noastra fiind rasplatita cu diverse premii in topul firmelor din judet si din tara.

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/iso-collage2-768x115.jpg

Suntem aici. Contacteaza-ne.

Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
Timisoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 8:00-17:00

Bucuresti
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 8:00-17:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/top.png