Cum rulez programe cu drepturi de administrator in Windows 7

05/10/2018

Probabil ca multi o sa va intrebati de ce e nevoie de asa ceva. Ei bine am intalnit programe care pur si simplu daca nu le rulezi cu drepturi de administrator si in modul compatibil cu Windows Xp acestea refuza sa ruleze sau ruleaza defectuos.

Un bun exemplu l-as putea da cu anumite jocuri si daca imi aduc bine aminte era vorba chiar de Counter Strike 1.6 pe care am incercat sa il rulez si nu mi-a functionat pana nu i-am facut aceste setari. Apropo de Counter Strike 1.6 – nu imi merge pe Windows 7 versiunea pe 64 de biti.

A gasit cineva vreo rezolvare?

Daca da, as fi incantat daca a-ti putea trimite un tutorial ca sa stie si altii cum sa ruleze counter strike si pe windows 7 pe 64 de biti?

Pentru a rula un program cu drepturi de administrator in Windows 7 si in modul compatibil Windows XP SP3 trebuie sa urmati pasii de mai jos:

HQ LEVEL va ofera servicii de service si mentenanta on-line si on-site pentru calculatoare, servere, centrale telefonice, copiatoare si periferice. Detalii…

  •      dati click dreapta pe programul  ce se doreste a fi rulat cu drepturi de administrator si mergeti pe Properties
  •      apoi dati click pe butonul Compatibility
  •      bifati casutele urmatoare: Run this program in compatibility mode for si Run this program as administrator dupa care dati ok si asta  a fost tot.

Acest lucru va poate fi de folos si in cazul programelor mai vechi gen foxpro, cele care ruleaza sub dos, sau mai stiu eu ce mai aveti voi pe acolo mai vechi.

In cazul in care nici asa nu ajungeti la un consens, iar rularea programului nu este la nivelul asteptarilor voastre ar mai fi o solutie pe care daca sunteti mai atehnici nu as recomanda-o si anume dezactivarea functie de protectie a lui Windows 7 – UAC – user account control.

HQ LEVEL va ofera servicii de service si mentenanta on-line si on-site pentru calculatoare, servere, centrale telefonice, copiatoare si periferice. Detalii…

Suntem aici. Contacteaza-ne.

Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
Timisoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 8:00-17:00

Bucuresti
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 8:00-17:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services