Cum sa ne conectam la un alt computer cu Team Viewer

08/10/2018

Pentru a ne conecta la un alt computer avem nevoie de un soft numit Team Viewer pe care il puteti descarca de pe site-ul nostru. Computerul la care vrem sa ne conectam are nevoie, bineinteles, de o conexiune la internet si aplicatia Team Viewer instalata.

Pentru a va conecta la un alt computer si a avea control asupra acestuia urmati pasii de mai jos.

HQ LEVEL va ofera servicii de service si mentenanta on-line si on-site pentru calculatoare, servere, centrale telefonice, copiatoare si periferice. Detalii…

  1. Instalati aplicatia pe computerul vostru si pe computerul la care vreti sa va conectati.
  2. Cereti proprietarului celuilalt computer ID-ul ( nu ID-ul de Messenger  ) si Parola din chenarul din partea stanga a interfetei programului.
  3. Introduceti ID-ul respective in chenarul din partea dreapta a interfetei programului din propriul computer in casuta ID si asigurati-va ca, mai jos, este bifata obtiunea Remote support.
  4. Apasati butonul Connect to partner.
  5. Dupa ce ati apasat butonul Connect to partner o sa apara o noua fereastra unde trebuie sa introduceti parola care ati primit-o de la proprietarul celuilalt computer.

In cele din urma o sa apara o noua fereastra prin intermediul careia o sa controlati computerul la care v-ati conectat.

O optiune folositoare a programului este stabilirea calitatii transmisiei. Daca unul din cele doua calculatoare implicate in conexiune are o viteza mica al Internet, este bine sa accesati optiunea: View > Quality > Optimize speed.
Altfel, daca viteza este suficient de mare, puteti incerca si setarea Optimize quality, pentru o calitate mia buna a imaginii transmise.

Observatie: Trebuie sa tineti cont de faptul ca parola aplicatiei de pe celalalt computer se va schimba de fiecare data cand aplicatia a fost inchisa. In concluzie nu o sa va puteti conecta din nou in mod fraudulos decat daca o sa va comunice proprietarul noua parola.

Daca doriti sa faceti unele setari programului mergeti la Extras > Options din partea de sus a programului.

HQ LEVEL va ofera servicii de service si mentenanta on-line si on-site pentru calculatoare, servere, centrale telefonice, copiatoare si periferice. Detalii…

Suntem aici. Contacteaza-ne.

Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
Timisoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 8:00-17:00

Bucuresti
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 8:00-17:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services