Inlatura restrictiile si decripteaza parolele fisierelor PDF cu PDF Unlocker

05/10/2018

Cu totii cred ca stiti ca PDF a devenit cel mai folosit format pentru documente, atat pentru cele profesionale cat si pentru materiale didactice sau cartile ce se gasesc online.

De cele mai multe ori aceste documente se gasesc gratuit pe internet si fara nici un fel de restrictii, insa totusi anumiti autori doresc ca documentele lor sa fie protejate astfel acestea de cele mai multe ori restrictionand pana si optiunea de printare.

Pentru a inlatura restrictiile impuse de autori sau decriptarea parolelor setate de acestia asupra fisierelor de tip PDF poate fi destul de dificila, putandu-se ajunge pana la folosirea unor programe de brute force sau folosirea programelor ce au la baza un dictionar de cuvinte, care de cele mai multe ori se dovedesc a fi inutile sau dureaza mai mult decat un utilizator este dispus sa astepte.

Protejarea fisierelor PDF se poate face in 2 moduri si anume:

HQ LEVEL va ofera servicii de service si mentenanta on-line si on-site pentru calculatoare, servere, centrale telefonice, copiatoare si periferice. Detalii…

  • user password – autorul seteaza aceasta optiune pentru protejarea documentului importiva vizualizarii, printarii, etc. de catre alti utilizatori, astfel nimeni inafara de el nu poate accesa acel fisier.
  • owner password – aceasta optiune ii confera dreptul autorului de a restrictiona anumite functii ale fisierelor PDF, precum printarea, copierea continutului, etc…

Pentru a scapa de aceasta povara si anume inlaturarea protectiei fisierelor PDF exista un mic programel – PDF Unlocker – care stie sa decripteze aceste parole, avand un avantaj destul de mare, el fiind atat freeware (GRATUIT) cat si prietenos cu utilizatorul.

  Instalare si folosire PDF Unlocker

Dupa ce ati instalat PDF Unlocker, vi se ma creea pe ecran 2 scurtaturi, una dintre ele fiind “PDF Unlocker drop PDF files here”. Pentru a decripta fisierele PDF singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa trageti fisierul sau fisierele PDF deasupra acestei scurtaturi dupa care PDF Unlocker isi va face treaba creeand pe Destop o copie a fisierului vostru fara restrictii.

  PDF Unlocker Screenshots

HQ LEVEL va ofera servicii de service si mentenanta on-line si on-site pentru calculatoare, servere, centrale telefonice, copiatoare si periferice. Detalii…

Suntem aici. Contacteaza-ne.

Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
Timisoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 8:00-17:00

Bucuresti
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 8:00-17:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/top.png