Transforma Windows XP to Windows 7

05/10/2018

Windows 7 este lansat de mult timp, dar nu toate sistemele (laptop / PC) care au instalat Windows XP dispun de resursele necesare pentru a suporta Windows 7. 
Daca nu doriti sau nu puteti din cauza sistemului sa faceti trecerea de la XP la Windows 7, dar sunteti atras de interfata grafica a noului sistem de operare, puteti folosi un pack care sa va transforme Windows XP in Windows 7.

Seven Remix 2.1 este o aplicatia care schimba in toalitate interfata grafica a sistemului de operare Windows XP. Style-ul, sunetele, temeleiconiteleefectele vizuale ale, skins, installerul programelor si alte elemente, vor fi exact ca cele ale Windows 7.

Acest lucru se face prin modificarea unor registrii si prin inlocuirea unor fisiere din Windows care raspund de interfata grafica a sistemului si de sunete.

Download Seven Remix 2.1 

In caz ca nu sunteti multumit de aceasta aplicatie, ea poate fi dezinstalata complet din Control Panel -> Remove Programs, iar sistemul dvs. Windows XP  va reveni la interfata grafica initiala.

HQ LEVEL va ofera servicii de service si mentenanta on-line si on-site pentru calculatoare, servere, centrale telefonice, copiatoare si periferice. Detalii…

Suntem aici. Contacteaza-ne.

Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
Timisoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 8:00-17:00

Bucuresti
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 8:00-17:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services