Pluginuri pentru WordPress

05/10/2018

Askimet plug-in WordPress pentru combaterea spam-ului in comentarii. Tot ce ai nevoie ca sa il pui in functiune este o cheie API care se poate procura gratuit de la urmatoarea adresa http://akismet.com/wordpress/.

Disqus este un plugin pentru comentarii si discutii. Adauga comentariilor iconite Gravatar, feeds-uri pentru comentarii, aprecieri (rating) si inscrieri la comentarii prin email.

All in One SEO Pack este unul dintre cele mai bune pluginuri wordpress pentru optimizarea postarilor pe blog. Se pot pune titluri, descriere si cuvinte cheie customizate pentru fiecare postare in parte, insa acesta poate face toate aceste lucruri in mod automat.

HQ LEVEL va ofera servicii de service si mentenanta on-line si on-site pentru calculatoare, servere, centrale telefonice, copiatoare si periferice. Detalii…

Socialize

Socialize iti permite pentru fiecare postare in parte sa introduci butoane de bookmark pentru cele mai mari websiteuri specializate.

NextGEN Gallery

NextGEN Gallery este o galerie foto cu posibilitatea crearii de slideshow. Contine o multime de optiuni in zona de administrare si poate crea galerii multiple.

WP-DB-Backup

WP-DB-Backup poate face backup la intreaga baza de date a WordPress-ului, putand face chiar si la alte tabele din baza de date.

Referinte: Articol preluat de pe net.tutsplus.com.

HQ LEVEL va ofera servicii de service si mentenanta on-line si on-site pentru calculatoare, servere, centrale telefonice, copiatoare si periferice. Detalii…

Suntem aici. Contacteaza-ne.

Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
Timisoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 8:00-17:00

Bucuresti
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 8:00-17:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services