Screenshotul unei pagini Web completa

05/10/2018

Exista o multime de metode prin care sa obtii screenshot-ul unei pagini Web. Poti apasa tasta Prt Scr, desigur, dar aceasta optiune capteaza doar ce este vizibil, nu intreaga pagina.

De asemenea, poti instala o serie de utilitati third-party, inclusiv unelte specifice ale browserelor, precum Screengrab for Firefox si IE Screenshot.

Bineinteles, este greu  sa depasesti o unealta care nu necesita software, de aceea recomandam aplicatia Aviary. Acest serviciu va capta intreaga pagina Web si va salva imaginea online, o va descarca pe PC si chiar o va edita cu ajutorul unor unelte puternice.

Utilizarea aplicatiei Aviary este foarte simpla. Acceseaza in browser pagina dorita, pe care vrei s-o salvezi, apoi adauga aviary.com/ in fata URL-ului (de exemplu, aviary.com/http://www.pcworld.com) si apasa Enter.

In cateva secunde vei fi directionat pe siteul Aviary cu screenshot-ul pregatit pentru a fi salvat sau editat.

Daca vrei sa ai un control mai mare asupra rezolutiei si a altor detalii, poti incepe prin accesarea siteului Aviary, apoi copiaza URL-ul paginii dorite. Este nevoie de inregistrare pentru a dispune de acest servic

HQ LEVEL presteaza servicii profesionale de service si mentenanta pentru calculatoare cu backup-ul si recuperarea datelor. Detalii…

Suntem aici. Contacteaza-ne.

Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
Timisoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 8:00-17:00

Bucuresti
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 8:00-17:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services