Studiile arata ca mai bine de jumatate din companiile romanesti din orice domeniu apeleaza la servicii si consultanta IT in conditii extreme, precum pierderea in totalitate a datelor, oprirea activitatii sau virusarea intregii retele, investitiile in sistemele de securitate IT fiind de pana la 10% din bugetul de intreținere.

Pierderea in totalitate a datelor sau virusarea computerelor este unul din motivele cele mai grave pentru care firmele apeleaza la servicii specializate IT , alaturi de defectarea sau functionarea proasta a programelor, si reprezinta 10% din motivarea deciziei semnarii unui contract, se arata intr-un comunicat al companiei Computer Troubleshooters, care furnizeaza servicii si consultanta in domeniul IT.

Cea mai grava problema intalnita este cea a recuperarii datelor. Sunt situatii in care o companie isi poate pierde datele contabile pe ultimii ani sau intreaga activitate poate fi oprita din cauza faptului ca nu exista mentenanta pentru computere intreruperea totala a activitatii reprezinta 40% din cazurile in care firmele apeleaza la o companie de service IT.

Totodată, 60% dintre problemele cu care se confruntă companiile pe partea de service IT sunt cauzate de navigarea pe internet și de lipsa de protecție.

Utilizarea mini-stick-urilor USB, pretul mic si gradul ridicat de disponibilitate a acestora pe piata reprezinta un nou risc de infectare, care a determinat cresterea cu 30% a problemelor IT care apar in companii.

Securitatea datelor ar trebui sa reprezinte 50% din motivatia semnarii unui contract cu o firma de service IT pentru ca o companie sa nu se confrunte cu disfunctionalitati ale retelei sau computerelor. Necesitatea instruirii personalului din companii pentru utilizarea adecvata a computerului ar fi un alt motiv care sa fie luat in calcul la semnarea unui contract.

Apreciem ca investitiile in serviciile IT vor creste in mod progresiv in primul rand datorita constientizarii riscurilor e care le presupune navigarea pe internet, precum si necesitatii protejarii datelor impotriva atacurilor informatice.

Îînchirierea personalului acoperă rapid o nevoie de personal pe termen scurt
Folosind închirierea de personal IT veți beneficia de personal calificat pentru postul respectiv
Închirierea de personal vă permite să raportați în situatiile financiare un număr redus de salariați
Închirierea personalui IT reducerea costurilor fixe asociate angajaților proprii
Închirierea de personal IT vă va permite să vă extindeți afacerea în noi zone geografice din țară sau străinătate
Închirierea de personal vă va ajuta la consolidarea reputației companiei dumneavoastră.
https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/04/undraw_business_plan_5i9d.png

Suntem aici. Contactează-ne.

Ne puteti găsi la sediile noastre din Timișoara și București, sau ne puteți contacta pe e-mail sau telefonic.
Timișoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 9:00-18:00

București
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 9:00-18:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/top.png