Primul pas pentru prezenta pe internet o reprezinta alegerea unui nume de domeniu reprezentativ. Pentru a alege cat mai bine numele de domeniu va sfatuim sa ne contactati pentru a va oferi consultanta gratuita sau cititi cu atentie sfaturile de mai jos.

  • Numele domeniului web ar trebui sa fie scurt si usor de retinut,intuitiv si memorabil. Nu alegeti cuvinte pompoase, sau straine(ex:businessmarketwatch, etc.). Utilizatorul nu va retine numele domeniului, sau il va tasta gresit.
  • Alegeti un nume de domeniu original. Daca numele domeniului pe care il doriti (ex: numefirma.ro) este deja inregistrat nu folositi alta extensie(ex: numefirma.com.ro, etc. , si nici nu separati cuvintele din domeniu cu “-” (ex: nume-firma.ro). Utilizatorul nu va retine exact numele domeniului dvs si va intra pe site-urile concurente.
  • Daca doriti un domeniu care sa va reprezinte firma, alegeti un nume de domeniu identic cu cel al firmei dvs., acest lucru fiind deosebit de important in promovarea identitatii firmei dvs. online
  • Daca doriti un web-site pentru atragerea utilizatorilor ce cauta un anumit tip de serviciu/produs, alegeti un domeniu ce contine in numele sau denumirea produsului/serviciului tinta.
  • Achizitionati domenii reprezentand prescurtari sau sinonime ale cuvintelor cheie pentru care doriti sa atrageti vizitatorii prin optimizare web
  • Daca va ganditi sa achizitionati un domeniu .RO pentru firma, serviciile sau produsele dvs., rezervati/cumparati si un domeniu international (.COM, .NET, .BIZ, .INFO)
  • Cumparati toate domeniile similare. Pentru a va asigura ca toate greselile pe care un utilizator ar putea sa le faca atunci cand tasteaza numele domeniului dvs., il vor aduce tot pe site-ul dvs., cumparati toate domeniile care se scriu similar, se citesc similar, cu si fara “-” intre cuvinte.
https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/04/undraw_domain_names_rdql-1.png

Suntem aici. Contacteaza-ne.

Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
Timisoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 8:00-17:00

Bucuresti
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 8:00-17:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/top.png