Pentru o corecta si cat mai longeviva intrebuintare a echipamentelor dumneavoastra de printat va recomandam sa folositi consumabile originale. Firma HQ LEVEL comercializeaza toata gama de consumabile OEM, de la toti producatorii, la preturi imbatabile. Pentru a consulta oferta noastra de OEM-uri accesati aceasta sectiune.

De cele mai multe ori, consumabilele originale sunt foarte scumpe. Mai ales la imprimantele de clasa mica si medie, se constata ca la 2-3 schimbari ale tonerului sau cartusului, pretul acestor consumabile poate ajunge chiar foarte aproape de pretul echipamentului in sine. De aceea, merita luata in considerare varianta folosirii unor consumabile echivalente sau compatibile, facute de catre un alt producator, la un pret mai mic.
Procesul de remanufacturare presupune schimbarea ansamblelor mecanice din interiorul tonerelor, eliminarea tonerului rezidual, curatarea si degresarea aceastuia, vidarea și reumplerea.

Pretul pentru un consumabil remanufacturat este de aproximativ 50% din pretul aceluiasi consumabil original!

A treia varianta ar fi reumplerea consumabilelor deja folosite. Noi recomandam aceasta solutie in ultima instanta, deoarece tonerele si cartusele reumplute pot aduce stricaciuni chiar si ireparabile echipamentelor dumneavoastra de printat. Daca totusi v-ati hotarat la aceasta solutie, atunci este imperativ sa alegeti un partener competent pentru a face aceasta operatiune delicata. In sectiunea de reincarcare tonere, veti gasi cateva sfaturi pentru intretinerea cartuselor si tonerelor, precum si preturile pe care le practicam noi pentru aceasta operatiune, pentru clientii nostri din Timisoara.
Pentru toti clientii nostri, transportul in Timisoara este GRATUIT!

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/04/undraw_typewriter_i8xd.png

Consumabile
remanufacturate si compatibile

Mai jos, o sa lamurim cateva aspecte ce tin de procesul de remanufacturare si care sunt diferentele reale dintre un toner OEM (original) si unul remanufacurat.

Ce inseamna produs remanufacturat?
Prin adevaratul procedeu de remanufacturare se obtine un produs finit nou, de o calitate similara produsului OEM, in unele cazuri calitatea fiind superioara produsului OEM. Prin remanufacturare se intelege procedeul de desfacere a cartusului, reconditionarea pieselor cu viata lunga de utilizare (rola magnetica, arcuri, diferite angrenaje din metal sau plastic) si inlocuirea TUTUROR pieselor care suporta o uzura importanta dupa primul ciclu de printare (cilindrul fotosensibil, lamele de dozare, PCR Primary Charge Roller, developer roller, doctor bar). La final, se monteaza sigiliul, chipul (la reperele care necesita chip) se sigileaza si ambaleaza, obtinandu-se astfel un produs NOU.

Ce inseamna cartus 100% nou?
Gama de cartuse 100% noi a fost promovata intens in ultimii ani de toate firmele de distributie din tara datorita unui aspect important, PRETUL. Aceste produse sunt de o buna calitate, in situatia in care identificati un furnizor care are in spate o mare fabrica din Asia, insa ele au fost concepute pe principiul de unica folosinta,ele sunt sensibile la remanufacturare sau refillare, in situatia in care urmariti obtinerea unui produs echivalent care sa poata fi refolosit dupa prima utilizare, va recomandam produsele remanufacturate-PREMIUM.

Ce inseamna procedeu de refilare sau reincarcare?
Aici majoritatea utilizatorilor fac o mare greseala, confundand procedeul de remanufacturare cu procedeul de refillare sau reincarcare. Prin acest procedeu, cartusul este desfacut si reincarcat cu toner, adica este dozat cu toner pentru inca o listare, FARA ca in urma acestui procedeu sa se reconditioneze piesele cu viata lunga de folosinta sau sa se inlocuiasca principalele piese ce intra in alcatuirea sistemului de printare: cilindru fotosensibil, lamele dozare, PCR, developer roller ,doctor bar.

Care sunt avantajele produsului remanufacturat?
In situatia in care produsul remanufacturat a respectat toate procedurile de obtinere prezentate mai sus, dvs. veti beneficia de un produs de o calitate similara produsului OEM, insa la un pret mult mai mic fata de acesta ,diferentele de pret pot fluctua intre 40-100%. Totodata cartusul remanufacturat poate fi refolosit dupa golire de nenumarate ori, bineinteles prin procedeul de remanufacturare, inlocuinduse de fiecare data componentele ce intra in sistemul de printare, mentionate mai sus.

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-34-1280x1280.jpg

Reincarcare
tonere

  • Incarcam cartuse Inkjet si tonere Laserjet la CEL MAI MIC PRET cu LIVRARE GRATUITA in Timisoara!
  • Vindem TOATE MODELELE de cartuse si tonere  cu LIVRARE GRATUITA indiferent de cantitate!

In momentul de fata cartusele pentru aproape orice tip de imprimanta costa atat de mult incat uneori dupa doar doua schimbari de cartuse observam ca am cheltuit o suma egala cu cea necesara achizitionarii unei imprimante noi.

Soluţia este reincarcarea profesionala a cartuselor care garanteaza o imprimare corespunzatoare, uneori chiar identica cu cea originala, dar la preturi extrem de convenabile atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice.

Un cartus poate fi reumplut de mai multe ori, exceptie facand cazurile in care acesta este deteriorat fizic. Noi va garantam reumplerea numai cu CERNEALA SAU TONER DE CALITATE si CANTARIREA ELECTRONICA a cantitatii utilizate in functie de specificatiile tehnice ale modelului.

 Tarifele noastre pentru reincarcare de tonere sunt:
Tip toner
Preţ
Toner standard fara chip 100g10 EUR
Toner standard cu chip 100g12 EUR
Toner Samsung cu chip 100g16 EUR
Alt tip de tonerin functie de gramaj

Preturile nu contin TVA.

Aveti nevoie de un profesionist in incarcari deoarece in functie de experienta persoanei care indeplineste operatiunea cartusul dumneavoastra va putea fi reincarcat de mai multe sau mai putine ori. Asteptam sa ne contactati pentru comenzi si intrebari in domeniu!

Cateva sfaturi pentru intretinerea cartuselor si tonerelor

Un cartus poate fi reincarcat de foarte multe ori daca sunt respectate cateva reguli de baza referitoare la intretinere, transport, etc. Echipa HQ LEVEL intelege cat de importanta este pentru dumneavoastra prelungirea duratei de viata a consumabilelor si va ajuta cu cateva sfaturi profesionale:

Montati cartusul nou imediat dupa scoaterea din ambalajul lui original. Nu uitati sa indepartati banda autoadeziva de pe cartus inainte de introducerea in imprimanta.

Respectati toate mentiunile producatorului privitoare la procedura de schimbare a cartuselor asa cum scrie in manualul imprimantei dumneavoastra.

In cazul imprimantelor color consumarea celor 3 culori se face diferit, in functie de continutul paginilor imprimate. Cartusele trebuie reumplute imediat ce una dintre culori s-a terminat. Nu folositi imprimanta cu una dintre culori golita! Se evita astfel amestecul culorilor si infundarea duzelor. La transport nu inveliti cartusul in hartie absoranta deoarece se pot amesteca culorile.

In timpul verii nu lasati cartusul nefolosit chiar si o perioada scurta de timp. Pentru a preveni uscarea cartusului printati saptamanal cel putin citeva rinduri pe culoare alb/negru si color. Fiecare tip de imprimanta are un numar de pagini pe luna recomandat de producator. In masura in care este posibil nu tipariti incontinuu mai mult de 10 – 15 % din volumul recomandat. Imprimantele necesita racirea capului de imprimare.

Este indicat ca reumplerea cartusului sa aiba loc mai inainte ca acesta sa se goleasca complet, pentru a evita infundarea duzei. A nu se atinge duza si a nu expune umezelii sau contactului cu alte substante decat cerneala speciala.

Reumplerea cartuselor trebuie facuta in cel mai scurt timp posibil (1 – 2 zile). Nu se recomanda depozitarea cartuselor, fie noi, fie reumplute, pentru o folosire ulterioara. Folosirea simultana a doua sau mai multe cartuse se poate face doar daca timpul de depozitare nu depaseste citeva zile si daca acestea sunt ambalate in cutii etanse care sa mentina umezeala. Pastrarea unui cartus in exteriorul imprimantei, in contact cu aerul un timp indelungat poate duce la infundarea duzei. Nu expuneti cartusele laser la lumina. Cilindrii sunt fotosensibili si se deterioreaza. Pastrati-le in pungi negre, in locuri ferite de lumina. Cartusele de printare cu jet de cerneala trebuie depozitate departe de surse de caldura.

Pentru transport, in vederea reincarcarii, ambalati cartusul in hartie obisnuita. Ambalarea in plastic sau hartie absorbanta poate conduce la amestecarea culorilor in capul de printare. Nu lipiti benzi adezive pe capetele cartuselor.

Inainte de montarea cartuselor reumplute, verificati starea contactelor si a duzelor. Contactele trebuie sa fie curate si uscate, iar pentru curatare folositi apa distilata, eventual calduta. Nu folositi alcool sau solventi pentru curatarea duzelor! Nu atingeti contactele sau zona duzelor cu mana sau cu alte obiecte uscate deoarece descarcarile electrostatice pot distruge ireversibil capul de printare. Intotdeauna folositi vata sau servetele umede si lasati cartusul sa se usuce prin evaporare la temperatura camerei.

Pentru rezultate optime la imprimare, dupa introducerea in imprimanta a cartusului, se recomanda efectuarea procedurii „curatare cartus”.

Consumabile
OEM

Suntem aici. Contacteaza-ne.

Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
Timisoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 8:00-17:00

Bucuresti
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 8:00-17:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services