Compania HQ LEVEL dispune de personal calificat pentru dezvoltare de aplicatii software cu aplicabilitate globala.Dacă o anumită problemă trebuie rezolvată, putem oferi clientilor nostri o abordare personalizată, prin dezvoltarea unei soluții software dedicate, concepută de specialiştii noştri de dezvoltare a software-ului.

Prin folosirea celor mai noi tehnologii de proiectare software și metode, precum și prin dezvoltarea consecventă, testarea și procedurile de documentare echipa noastră de dezvoltare a software-ului proiectează soluția software necesară, în conformitate cu cerințele dumneavoastră specifice de afaceri. De asemenea, ne asigurăm că ceea ce furnizăm îndeplinește pe deplin criteriile de calitate, fiabilitate si eficienţă solicitate de afacerea dumneavoastră.

Suntem o echipă de profesionişti software dedicaţi, conduşi de ambiția de a reuși să oferim calitate, fiabilitate și eficiență clienților noștri. Lucrând alături de clienții noștri în analizarea stării inițiale a lucrurilor și a modelelor de dezvoltare de afaceri și criterii, membrii echipei noastre de software acţionează ca şi consultanți și ca atare sunt în poziția de a oferi sprijin adecvat pentru a stabili cele mai bune acțiuni pentru fiecare și fiecare situație.

În anumite cazuri, trebuie să gestionăm și să integrăm într-un proiect mai mare aplicații moștenite sau unele specializate. Aceasta este o condiție atunci când se adoptă o tehnologie matură şi este răspunsul corect, atât din punct de vedere practic cât și financiar.

Exemplele sunt numeroase și demonstrează că obiectivul nostru principal este reprezentat de succesul si satisfacţia clientului nostru.Din acest motiv fiecare angajat, de la lider la cel mai nou membru al echipei, este conștient de contribuţia lui sau a ei în obţinerea mulţumirii clientului.

Pentru cotații de preț și alte detalii vă rugăm să ne contactați.

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/04/undraw_static_assets_rpm6.png

Suntem aici. Contactează-ne.

Ne puteti găsi la sediile noastre din Timișoara și București, sau ne puteți contacta pe e-mail sau telefonic.
Timișoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 9:00-18:00

București
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 9:00-18:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/05/top.png