Compania HQ LEVEL dispune de personal calificat pentru dezvoltare de aplicatii software cu aplicabilitate globala.Daca o anumita problema trebuie rezolvata, putem oferi clientilor nostri o abordare personalizata, prin dezvoltarea unei solutii software dedicate, conceputa de specialistii nostri de dezvoltare a software-ului.

Prin folosirea celor mai noi tehnologii de proiectare software, precum si prin dezvoltarea consecventa, echipa noastra de dezvoltare a software-ului proiecteaza solutia software optima, in conformitate cu cerintele dumneavoastra specifice de afaceri. De asemenea, ne asiguram ca ceea ce furnizam indeplineste pe deplin criteriile de calitate, fiabilitate si eficienta solicitate de afacerea dumneavoastra.

Suntem o echipa de profesionisti software dedicati, condusi de ambitia de a reusi sa oferim calitate, fiabilitate si eficienta clientilor nostri. Lucrand alaturi de clientii nostri in analizarea starii initiale a lucrurilor si a modelelor de dezvoltare de afaceri si criterii, membrii echipei noastre de software actioneaza ca si consultanti si ca atare sunt in pozitia de a oferi sprijin adecvat pentru a stabili cele mai bune actiuni pentru fiecare situatie.

In anumite cazuri, trebuie sa gestionam si sa integram intr-un proiect mai mare aplicatii mostenite sau unele specializate. Aceasta este o conditie atunci cand se adopta o tehnologie matura si este raspunsul corect, atat din punct de vedere practic cat si financiar.

Exemplele sunt numeroase si demonstreaza ca obiectivul nostru principal este reprezentat de succesul si satisfactia clientului nostru.Din acest motiv fiecare angajat, de la lider la cel mai nou membru al echipei, este constient de contributia lui sau a ei in obtinerea multumirii clientului.

Pentru cotatii de pret si alte detalii va rugam sa ne contactati.

https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/04/undraw_static_assets_rpm6.png

Suntem aici. Contacteaza-ne.

Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
Timisoara
Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
Lu-VI 8:00-17:00

Bucuresti
Barlea nr.5-13, Sector 5
Lu-VI 8:00-17:00
Servicii IT
Telefon: 0740 227 701
Email: office@hqlevel.ro
Servicii HVAC
Telefon: 0727 798 562
Email: contact@aer-vest.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

 Copyright HQ Level Business Services