[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”80px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-services”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-9 vc_col-md-12″][vc_custom_heading text=”Dezvoltare Software” font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:center” use_theme_fonts=”yes” custom_heading_enable_elem=”yes”][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]Compania HQ LEVEL dispune de personal calificat pentru dezvoltare de aplicatii software cu aplicabilitate globala.

Dacă o anumită problemă trebuie rezolvată, putem oferi clientilor nostri o abordare personalizată, prin dezvoltarea unei soluții software dedicate, concepută de specialiştii noştri de dezvoltare a software-ului.

Prin folosirea celor mai noi tehnologii de proiectare software și metode, precum și prin dezvoltarea consecventă, testarea și procedurile de documentare echipa noastră de dezvoltare a software-ului proiectează soluția software necesară, în conformitate cu cerințele dumneavoastră specifice de afaceri. De asemenea, ne asigurăm că ceea ce furnizăm îndeplinește pe deplin criteriile de calitate, fiabilitate si eficienţă solicitate de afacerea dumneavoastră.

Suntem o echipă de profesionişti software dedicaţi, conduşi de ambiția de a reuși să oferim calitate, fiabilitate și eficiență clienților noștri. Lucrând alături de clienții noștri în analizarea stării inițiale a lucrurilor și a modelelor de dezvoltare de afaceri și criterii, membrii echipei noastre de software acţionează ca şi consultanți și ca atare sunt în poziția de a oferi sprijin adecvat pentru a stabili cele mai bune acțiuni pentru fiecare și fiecare situație.

În anumite cazuri, trebuie să gestionăm și să integrăm într-un proiect mai mare aplicații moștenite sau unele specializate. Aceasta este o condiție atunci când se adoptă o tehnologie matură şi este răspunsul corect, atât din punct de vedere practic cât și financiar.

Exemplele sunt numeroase și demonstrează că obiectivul nostru principal este reprezentat de succesul si satisfacţia clientului nostru.

Din acest motiv fiecare angajat, de la lider la cel mai nou membru al echipei, este conștient de contribuţia lui sau a ei în obţinerea mulţumirii clientului.

Pentru cotații de preț și alte detalii vă rugăm să ne contactați.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”60px”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_override=”full” bg_color_value=”#7e91cc”][vc_column][vc_empty_space height=”7px”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-8 vc_col-md-12″][vc_custom_heading text=”Ai nevoie de ajutor?” font_container=”tag:div|font_size:22|text_align:left|color:%23ffffff|line_height:56px” use_theme_fonts=”yes” module_animation=”transition.slideLeftIn” el_class=”mobile-text-center tablet-text-center laptop-text-center”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-4 vc_col-md-12″][vc_empty_space height=”6px”][ult_buttons btn_title=”CONTACTEAZA-NE” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fold.hqlevel.ro%2Fcontact%2F|||” btn_align=”ubtn-right” btn_size=”ubtn-custom” btn_padding_left=”20″ btn_padding_top=”10″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#3a4876″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_bg_color_hover=”#3a4876″ btn_title_color_hover=”#ffffff” icon=”Defaults-angle-right” icon_size=”24″ icon_color=”#ffffff” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-left-push” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#3a4876″ btn_color_border_hover=”#3a4876″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”0″ btn_font_size=”desktop:16px;” el_class=”mobile-text-center tablet-text-center laptop-text-center”][ultimate_spacer height=”0″ height_on_tabs=”15″ height_on_tabs_portrait=”15″ height_on_mob_landscape=”15″ height_on_mob=”15″][/vc_column][vc_column][vc_empty_space height=”7px”][/vc_column][/vc_row]

HQ LEVEL BUSINESS SERVICESSediu central
Timisoara, Str Sf. Ap. Petru si Pavel 29/C

Sediile noastreUnde ne poți găsi
https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2020/04/Romania-districts_map-640x457.png
Urmărește-ne HQ Level BS Social Media
Ne poți urmări și pe social media.
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us
https://hqlevel.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Copyright by BoldThemes. All rights reserved.

Copyright by BoldThemes. All rights reserved.

ffdsff