Totul despre platile si implementarea PayPal in Romania

08/10/2018

Ce este PayPal?

Serviciul oferit de PayPal.com functioneaza ca un cont bancar, singura diferenta este ca printr-un cont Paypal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si il poate “incarca” cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi din contul traditional si mutati in cel electronic. Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, bancile din intreaga lume avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului. “Romanii au anumite reticente fata de folosirea cardurilor pe site-uri, iar PayPal le vine in ajutor pentru ca folosind acest serviciu nu-si vor mai divulga mereu datele personale”, spune Raluca Marinescu, consultant financiar.

Prin Paypal putem:

 • Plati marfa cumparata online
 • Accepta carti de credit
 • Trimite si primi bani in si din toata lumea
 • Pastra secrete informatiile referitoare la cardul nostru
 • Gestiona cheltuielile online

HQ LEVEL ofera solutii complete de WebDesign cu implementarea platilor electronice prin card, PayPal si SMS. Detalii…

Este Paypal-ul gratuit?

Da, poti sa-ti creezi un cont Paypal gratuit, pentru a trimite bani prietenilor sau familiei. Poti transfera bani din contul tau bancar intr-un cont Paypal fara a plati taxe. Nu exista taxe pentru clienti care trimit bani din conturile Paypal, dar exista o limita pentru cantitatea de bani care poate fi platita, care poate fi incasata sau retrasa din contul personal. Exista mai multe tipuri de conturi la care variaza taxele si sumele maxime care pot fi transferate. La inceput poti retrage o suma maxima de 500 Euro zilnic (depinde de tipul de cont). Clientii din afara Statelor Unite vor plati o taxa nominala la inceput. Va trebui sa alegi un tip nou de cont daca ai afaceri importante de realizat.

Care sunt tipurile de conturi Paypal?

In tabelul urmator avem o lista cu diferite tipuri de conturi Paypal si cu facilitatile pe care le ofera fiecare:

Contul PayPal PersonalContul PayPal Premier
Contul PayPal Business
Cu acest tip de cont ai urmatoarele beneficii:
– poti sa trimiti bani;
– ai 24 de ore 7 zile din 7 protectie impotriva fraudei;
– beneficiezi de asistenta pentru clienti.
Deschide gratis aici cont Paypal Personal!
Cu acest cont ai urmatoarele beneficii:
– poti trimite bani;
– ai 24 de ore protectie impotriva fraudei 7 zile din 7;
– asistenta pentru clienti;
– unelte eBay;
– servicii pentru comercianti;
– se accepta carti de credit sau de debit.
Deschide gratis aici cont Paypal Premier!
Cu acest cont beneficiezi de aceleasi facilitati ca la contul Premier, in plus acest cont este recomandat pentru 
a putea primi plati online.
Deschide gratis aici cont Paypal Business!

  De ce preferam contul Business?

  • pentru ca la contul Business ai costuri reduse. Fara costuri de inregistrare sau taxe lunare, fara taxe de dezinstalare, fara limita minima la plati. Ai cele mai mici comisioane de tranzactii fata de alte tipuri de conturi la alti comercianti.
  • beneficiezi de inscriere si instalare rapida. Configurare rapida a contului, astfel incat beneficiezi de avantajele contului imediat. Nu este necesar un alt program software sau hardware.
  • Beneficiezi de securitate. Ca un lider in securizarea industriala si in managementul de risk, PayPal.com are cu 60 – 70 % pierderi mai putine prin frauda fata de alte conturi pentru comercianti.
  • Beneficiezi de retea, network pentru cumparatori. Unul din trei cumparatori din America au un cont Paypal.com, si peste 58.000 de clienti se inregistreaza zilnic la acest sistem de plata.

  HQ LEVEL ofera solutii complete de WebDesign cu implementarea platilor electronice prin card, PayPal si SMS. Detalii…

  Contul Paypal este gratuit!  Fa cont acum de aici .

  Taxele sunt aplicate cand conturile Paypal Premier si Paypal Business incaseaza bani. Citeste aici cat putem retrage prin Paypal?

  Paypal le permite membrilor detinerea a doua conturi, unul Personal si unul Premier sau Business. Dezavantajul este faptul ca trebuie sa folosesti doua adrese de e-mail separate si informatii financiare.

  Pentru a putea accepta plati prin PayPal, trebuie:

  • Sa aveti un cont business PayPal.
  • Sa integrati PayPal-ul in site-ul dvs.

  Modalitatile de obtinere a unui cont business PayPal sunt urmatoarele:

  1. Inscrieti-va pentru un cont business PayPal sau imbunatatiti-l pe cel deja existent.
  2. Confirmati adresa de email pentru a putea verifica adresa la care PayPal trimite confirmarea de primire a platii si conturile email.
  3. Furnizati si confirmati detaliile contului dvs. bancar cu ajutorul caruia puteti scoate bani cu usurinta.
  4. Adaugati numarul dvs. de securitate sociala, care ridica limita de extragere lunara asociata cu transferul de fonduri in contul dvs. bancar.
  5. Stabiliti PayPal-ul ca modalitate de plata suplimentara.
  • Cu Express Checkout, clientii dvs. platesc in mai putini pasi si beneficiaza de un sistem de procesare al comenzii usor.
  • Cu Standard Checkout, adaugati in mod rapid PayPal-ul la sistemul de procesare al comenzii si incepeti imediat acceptarea platilor.

  Taxe Paypal

  HQ LEVEL ofera solutii complete de WebDesign cu implementarea platilor electronice prin card, PayPal si SMS. Detalii…

  Incaseaza bani prin Paypal

  Orice site romanesc poate incasa plati prin Paypal. Banii oblinuti din plati sau chiar din donatii pot fi retrasi pe unul din cardurile care sunt acceptate in sistem (vizibile la sectiunea Carduri pentru Paypal). Ce cont trebuie sa ai? Ce taxe platesti? Care sunt pasii care trebuie parcursi pentru a implementa un sistem de plata sau unul de donatii pe un web site? Cum poti sa automatizezi actiuni la cumpararea produselor? Cum faci legatura intre magazin si contul Paypal? La toate aceste intrebari vei primi raspuns in continuare.

  Integreaza Paypal si incaseaza bani in felul urmator:

  1. Clientii magazinului navigheaza pe site, iar cand sunt decisi sa achizitioneze un produs apasa butonul de cumparare prin Paypal.
  2. Platesc in paginile securizate ale companiei Paypal.
  3. Se intorc in magazin dupa efectuarea platii.

  Automatizare dupa cumparare

  IPN – Instant Payment Notification – este un sistem care permite automatizarea unei actiuni atunci cand este cumparat un produs. Cu ajutorul lui putem trimite un e-mail cu detalii la achizitionarea unui produs din magazinul online. Cand un client plateste prin Paypal, serviciul oferit de companie trimite o notificare la o adresa definita de tine. Ea cuprinde detaliile platii facute de client: nume, suma, e-mail, numarul de tranzactie si un cod de securitate.

  Cosul de cumparaturi Paypal – Paypal shopping cart

  Poti integra cosul gratuit de cumparaturi – Paypal shopping cart – tehnologie proprietara Paypal. Daca detii un cos de cumparaturi proprietar va trebui sa integrezi sistemul Paypal la cumparare. Pentru a urmari o demonstratie cu modul de integrare si de functionare a cosului de cumparaturi Paypal viziteaza aceasta adresa.

  Cum sa incasezi bani castigati pe net?

  Simplu, cu un cont Paypal.

  Fa-ti un cont gratuit chiar acum!

  HQ LEVEL ofera solutii complete de WebDesign cu implementarea platilor electronice prin card, PayPal si SMS. Detalii…

  Suntem aici. Contacteaza-ne.

  Ne puteti gasi la sediile noastre din Timisoara si Bucuresti, sau ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic.
  Timisoara
  Sf. Ap. Petru si Pavel nr. 29/C
  Lu-VI 8:00-17:00

  Bucuresti
  Barlea nr.5-13, Sector 5
  Lu-VI 8:00-17:00
  Servicii IT
  Telefon: 0740 227 701
  Email: office@hqlevel.ro
  Servicii HVAC
  Telefon: 0727 798 562
  Email: contact@aer-vest.ro
  bt_bb_google_maps_coverage_image

   Copyright HQ Level Business Services